Imagine antet

Despre Noi

Încă de la fondarea sa, din anul 2003, S.C. ALUMIN PLAST S.R.L. oferă produse şi servicii de calitate în domeniul fabricării şi montajul structurilor din PVC şi aluminiu (ferestre, uşi, panouri, pereţi cortină) şi a geamurilor termoizolante pentru structurile din PVC, aluminiu şi lemn.

Astfel, activitatea curentă desfășurată de firma consta din fabricarea de uşi si ferestre din metale, fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii, precum și prelucrarea și fasonarea sticlei plate, care vizează producția de geam termoizolant pentru aplicarea pe structuri din PVC, aluminiu și lemn.

Principalele produse oferite de Alumin Plast

 • Fabricarea de uşi si ferestre din metale – aceste produse se adresează atât persoanelor fizice, cât şi juridice, fiind utilizate:
  ◾ pentru clădiri civile de locuit;
  ◾ social-culturale;
  ◾ administrative;
  ◾ destinate activității comerciale;
 • Produsele finite ale acestui proces de fabricatie sunt structurile din PVC sau aluminiu (ferestre, uşi, panouri, pereţi cortină), folosite pentru izolarea termică şi fonică a locaţiilor, oferind un design plăcut şi confort sporit clienţilor săi.
 • Fabricării articolelor din material plastic pentru construcţii – produsele finite realizate în urma acestui tip de activitate de producţie sunt: uşi, ferestre, tocuri, obloane şi articole similare, din plastic;
 • Prelucrarea şi fasonarea sticlei plate – produsul finit al acestui tip de activitate este geamul termoizolant care este folosit pentru aplicarea pe structuri din PVC, aluminiu şi lemn pentru ferestre, uşi, panouri, pereţi cortină, in vederea izolării termice şi fonice a locaţiilor. Acest produs se adresează persoanelor fizice, persoanelor juridice, societăţi comerciale din judeţ şi din ţară, care folosesc geamul termoizolant în procesul propriu de producţie.

Showroom Alumin Plast


Strategia de resurse umane a s.c. ALUMIN PLAST s.r.l. este de a asigura o forță de muncă instruită in domeniul fabricării şi montajul structurilor din PVC şi aluminiu (ferestre, uşi, panouri, pereţi cortină) şi a geamurilor termoizolante pentru structurile din PVC, aluminiu şi lemn.

Capitalul uman reprezintă o resursă foarte importantă pentru întreprindere şi prin urmare, pentru o creştere a calităţii produselor oferite, operativităţii şi productivităţii, societatea se bazează pe o politică de instruire continuă care pune accentul atât pe experienţa profesională cât şi pe o specializare permanentă a persoanelor angajate în cadrul firmei.

Politica de resurse umane este axată pe următoarele direcții:

 • creșterea nivelului de competență profesională, orientată către client și grija pentru protecția mediului;
 • promovarea unei repartiții echilibrate a resurselor umane pe aria de acoperire cu produse a companiei solicitante, în funcție de specificul și ponderea activităților desfășurate;
 • instituirea unui sistem propriu de promovare a personalului cu potențial de performare la standardele de competitivitate cerute de mediul concurențial extern, orientat cu prioritate pe selecția internă;
 • respectarea normelor și prevederilor legale, adoptate la nivel național în concordanță cu directivele europene existente în domeniu, cu privire la sănătatea și securitatea la locul de muncă;
 • construirea unei culturi organizaționale proprii.
Translate

Administrare

Ai uitat parola?